??????????

ДОСТЪП ДО КАНТОРАТА

ПОСЕЩЕНИЕ НА КАНТОРАТА В УСЛОВИЯТА НА COVID-19 – СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕН ЧАС ОТ 9.00 ч. ДО 12.00 ч. И ОТ 12.30 ч. ДО 17.00 ч.

Уважаеми посетители,

Във връзка с усложняването на епидемичната обстановка и старанието ни за спазване на постановените противоепидемични мерки за опазване здравето на служителите и посетителите на кантората се налага да съобразим и изменим ритъма и организацията на работа на кантората.

 С цел избягване струпването на множество посетители в деловодството на кантората, при спазване на изискванията за дистанция и хигиена, се налага ежедневното изготвяне на график с приемни часове за рзглеждане на дело и връчване на книжа. Предлагаме Ви да се възползвате от законовата възможност на чл.42 ал.4 ГПК за получаване на книжа на електронен адрес.

Предварително се извиняваме за неудобството и Ви благодарим за разбирането и спазването на така описаните правила и процедури!

Страните по делата и/или техните процесуални представители могат да посещават деловодството на кантората на адрес ул. Врабча №10 ет.1 всеки работен ден

  • от 9.00 ч. до 12.00 ч. за получаване на книжа, преписи и удостоверения, извършване на справка по движението на делата и подаване на молби и възражения.
  • от 12.30 ч. до 17.00 ч. след предварително заявление и определяне на час за разглеждане на цяло изпълнително дело.
  • между 12.00 ч. и 12.30 ч. се извършва дезинфекция на деловодството и не се допускат външни лица.

Уведомяваме Ви, че в деловодството на кантората се допускат до двама посетители по едно изпълнително дело. За посещение в кантората следва да се снабдите и задължително да използвате лични предпазни средства. Моля да спазвате указаната минимална дистанция при разговор със служител на кантората.

Моля, след като позвъните по домофонната система на кантората, търпеливо да изчакате да бъдете поканени в деловодството.

Уведомяваме Ви, че можете да се възползвате от възможността по чл.42 ал.4 ГПК за уведомяване на електронен адрес.  Заявление за връчване на книжа на електронен адрес, можете да подадете лично в деловодството на кантората, по пощата или електронния адрес на кантората – bibogdanova@gmail.com  или (тук).  В заявлението следва  да посочите три имена, ЕГН, номер на изпълнително дело, Ваш телефон за контакт и електронен адрес.

Можете да се свържете с нас и на телефоните на кантората: 02/ 986 09 54; 02/ 980 00 91.

Моля, бъдете търпеливи и изчакайте обаждането на служител от деловодството. Ако се притеснявате и не желаете да посочите вашето ЕГН, следва да сте подготвени с  номера на Вашето дело, който да съобщите точно на служителя, за да получите коректна информация. Уведомяваме Ви, че телефонните разговори се записват и се отнасят към данните по делото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>